Reserverings forespørsel

829b6

Våre fasiliteter

Wifi
TV
Bad / Dusj
Dobbel / singel
Svømming / Bading

Våre anmeldelser

Olav Skjellevik

11. september losser jeg turgåere i en 47-seters buss til Laukhamar Fritid. Det var mange gode ord å høre etterpå om både byen og middagen! Sterkt anbefalt !!!

Åsmund Eide

I År som i fjor skin sola skikkelig flott på denne dagen! Allerede gått eit år sio den flott bryllupsdagen vår på Laukahamar. Kjekt og sjå flotte bilder, og alltid kjekt og komma innom på god middag hos dåke! :) Varme Helsinger fra Åsmund Og Karine :)

Heie ved og vel

Årets felles bespising for Heie ved og vel - vest for Korsstølen, ble svært vellykket avviklet fredag 12. Oktober 2012. Vi takker for fantastisk mat, og kommer helt klart tilbake neste år.

Kari & Nils

Tusen takk for ein fin nyttårs kveld i sammen med dokken

Wigdis Karin Helland

Det var ei kjekke oppleving for oss å \"oppdaga\" Laukhammar fritid. Takk for omvising og god mat. Fordi me ikkje nådde 22 ferja fekk me oss og ein fin nattleg oppleving av området med spanande dyr som ungørn, 16 hjortedyr og ein skjønn uredd ungrev luskande over vegen nattestid. Herlege opplevingar på smale vegar - fordi her kan ein ikkje skynda seg og køyra så fort at ein ikkje ser naturen rundt seg. TAKK FOR OSS Margit, Torill og Wigdis Karin

Åsmund Eide

Tusen Takk for ein Strålandes dag og nydelig Feiring av den store bryllupsdagen vår som var den 26.05.2012 :) Dåke har ein flotte plass og nydelige festlokaler. Takk for at me fekk holda bryllupsfesten hos dåke :) Lykke til Vidare med drifta! me kjem nok innom på middag og kaffi i framtida :D Varme Helsinger fra Karine og Åsmund Eide

Finn oss her🠕

Laukhamar Fritid

Laukhamar Fritid kan tilby rekreasjon og servering i nybygget til Laukhamar Fritid

Skorpevegen 609, 5694 Onarheim, Norway

*All personlig informasjon er kryptert i vår database.

aes-256 encryption

Nyhetsbrev
© Kopirett 2022, Laukhamar Fritid, Norway